mandag den 25. juni 2012

Ny plante in the hood...




I denne weekend fik jeg en gave, den var lidt forsinket, men helt sikkert værd at vente på!

En jordbærrabarber er kommet til, og jeg kan allerede trække en eller to stilke i år. Det vil jeg gøre når vores jordbær er modne, så kan der blive et lille glas syltetøj, der kan nydes i den mørke vinter.

Lige nu trives alt fint i det lidt skiftende vejr, og vi har nydt ikke at skulle vande hele tiden!

I dag skal tomaterne bindes op igen, for heldigvis fik vi også nogen lidt længere pinde, de har snart vokset os over hovedet, men så håber vi jo bare på et fint udbytte.

onsdag den 20. juni 2012

Tomaterne...





Vi har tomater, tre forskellige slags!
En russisk brun tomat, gourmet (almindelig!) tomat som bare er rød og en ribstomat der også er rød!

De er en gave fra min svigermor, vi fik dem som tak for at ordne hendes have (en virkelig en af slagsen! Med alt for mange sten der skal luges imellem!). Vi gør det frivilligt hvert år, og i år fik vi så tomater med hjem, som tak for vores hjælp.
De har alt for længe stået i deres små potter, men nu er de endelig kommet over i gode store rummelige potter, og de vokser rekord hurtigt...

Heldigvis er der blomster i dem alle, og vi har også fundet frugter (?), så vi vander og passer og plejer, mens vi glæder os til at sætte tænderne i friskplukkede solvarme tomater.

Vi går også venter på en fra min mor, hun har lovet den til Jonathan, der har besluttet sig for at tomaterne herfra vil han gerne smage, og det er (hos ham) madmod så det basker!

mandag den 18. juni 2012

Velkommen til...



Haven er vist så meget sagt! Det er når sandheden skal frem kun en altan. Men for ikke mange dage siden, besluttede vi os for at dyrke egne afgrøder i det omfang der nu engang er plads til...

Og et par smukke blomser skal der da også være plads til.

Vi er så småt sat igang, men mere om det senere, lige nu vil jeg bare sige velkommen, der vil blive arbejdet mere på denne side når tiden byder sig og det gør den desværre ikke lige nu!